skip to Main Content

Op deze pagina vindt u alle informatie over onze Otis producten.

Touchless Buttons

header Touchless

De drukknoppen van de liften worden dagelijks blootgesteld aan duizenden vingers. Er is maar één druk op een knop nodig om ziektekiemen en bacteriën te verspreiden. De Touchless Buttons zijn voor zowel de drukknoppen in de hal als in de cabine. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis Purification Fan

Purification Fan

Continue luchtzuivering in en desinfectie van de liftcabine. Door middel van een luchtzuiveringsapparaat dat boven op de lift wordt geplaatst worden micro-organismen geïnactiveerd en de lucht in de cabine gereinigd.  Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Sany Light Lift

Afbeelding lift 3

Desinfectie van uw lift met behulp van 405 Nm. Wanneer er niemand in de lift aanwezig is, zal de 405 Nm worden geactiveerd en de lift volledig desinfecteren. Bij elke gebruik een gedesinfecteerde lift!  Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Sany Light Roltrap

Afbeelding lift 2

Desinfectie van uw roltrap met behulp van UV-C LED-modules, met een golflengte van 275 Nm, speciaal ontworpen voor bewegende leuningbanden. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis eCall™

Header ecall

Met de Otis eCall™ bedient u de lift met uw eigen smartphone!  U hoeft de liftknoppen niet meer aan te raken en kunt, voordat u zelfs bij de lift bent, de lift al oproepen. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis Distance Pack

Header Product Distance Pack 2

Otis heeft speciaal voor u een aantal markeringen ontworpen die u kunt gebruiken in en om de liften en roltrappen. Deze verwijzen naar het veilig en hygiënisch gebruik maken van de installatie. Naast de markeringen ontvangt u in de Distance Pack een Deep Cleaning van uw lift of roltrap. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis Elite™ Service

Header Elite Service

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn de belangrijkste eisen wanneer het gaat om de beschikbaarheid van uw liftinstallatie.  Om zeker te zijn van een ongekend hoog serviceniveau inclusief snelle responstijd biedt Otis u nu Elite Service™. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis Smart Finance

URL hasan 1

Altijd als VvE uw liftinstallatie willen verduurzamen, maar financieel (nog) niet rond? Met Otis Smart Finance bieden wij VvE’s de mogelijkheid gebruik te maken van onze Gen2mod oplossing, waarmee u direct in aanmerking komt voor financiering. Met deze techniek bent u weer verzekerd voor een betrouwbare werking van uw liftinstallatie voor de komende 25-30 jaar. Dankzij deze oplossing betaald u in 10, 15 of 30 jaar de financiering terug. En de rente? Deze krijgt u in mindering op het onderhoudscontract! Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Back To Top