skip to Main Content
Accountmanager Binnendienst – Badhoevedorp – Fulltime

Accountmanager Binnendienst – Badhoevedorp – fulltime

Ben jij commercieel en heb je affiniteit met techniek? Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het maken van de offertes om reparaties en de service van de liften, rolrappen en rolpaden te verkopen aan jouw klanten. Samen met de Commercieel Adviseur Buitendienst ben je verantwoordelijk voor goede klanttevredenheid in jullie rayon. Om dat te bereiken werken jullie nauw samen en wordt er veel overlegd. Hierbij krijg je een target, bonusregeling en veel verantwoordelijkheid. In deze functie bouw je een goede basis op om door te kunnen groeien binnen Otis!

Jouw profiel
Dit wordt jouw eerste of tweede stap in je loopbaan na je afgeronde (commerciële) HBO/WO-opleiding, waarbij je de ambitie hebt om naar (bijvoorbeeld) een commerciële buitendienst positie door te groeien. Natuurlijk heb je affiniteit met techniek, ben je commercieel gedreven, ondernemend en resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een sterke wilskracht. Tot slot beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed en ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Otis
Otis is een dynamische onderneming, met een resultaatgerichte bedrijfscultuur. We zijn de wereldmarktleider op het gebied van personentransport. Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden, in meer dan 200 landen en met ruim 60.000 collega’s, waarvan ruim 350 in Nederland. Otis heeft vestigingen in Utrecht, Badhoevedorp, Hoogeveen en Veldhoven. Je vindt o.a. Otis liften in de Eiffeltoren en de Burj Khalifa en nationaal in de Mondriaantoren in Amsterdam en de Delftse Poort in Rotterdam.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eline Reitsma, Recruiter (088 750 0670). Solliciteren kan per mail naar werken@otis.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top