skip to Main Content
Liftmonteur Service VvE – Dordrecht

Liftmonteur Service VvE – Dordrecht

Service om trots op te zijn, dat is wat we iedere dag willen leveren. Onze VvE’s (Vereniging voor Eigenaren) vragen specifieke aandacht en dit willen wij graag optimaliseren. Binnen deze VvE Branche staat klanttevredenheid en langdurige relatie centraal.

Voor deze nieuwe branche zijn wij op zoek naar enthousiaste en klantgerichte service monteurs.

 VvE Service Monteur – Dordrecht

Wat ga je doen?

Als Service Monteur in onze VvE Branche maak jij het verschil! Werk je efficiënt, ben je communicatief sterk, oplossings- en klantgericht en zet jij met alle plezier net die extra stap om de klant tevreden te houden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor de functie van VvE Service Monteur.

Als VvE Service Monteur spoor je storingen op en help je ze te voorkomen. Je verricht zelfstandig onderhoudswerkzaamheden en bestelt benodigde materialen en gereedschappen. Je hebt nauw contact met de VvE Teamleider en rapporteert de voortgang van werkzaamheden zowel aan jouw teamleider als aan de klant. Tevens ben je bekend met digitalisering (apps, tools) en is dit onderwerp een van je dagelijkse interessegebieden. Veiligheid staat bij jou altijd op één en je waarborgt de kwaliteits-en veiligheidsvoorschriften.

Wie ben jij?

  • Je bent klantgericht
  • Je bent flexibel en oplossingsgericht
  • Je hebt interesse in digitalisering
  • Veiligheid staat bij jou op 1 en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt een relevante technische MBO opleiding
  • Ervaring in de (lift)techniek is een sterke pre
  • Je bent sociaal ingesteld
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Enthousiast?

Ben je enthousiast na het lezen van deze functieomschrijving en wil jij graag het VvE team komen versterken? Stuur dan jouw cv en (korte) motivatie naar werken@otis.com. Wil je meer weten over de vacature of over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Elize Nunes Gonçalves (06 46 70 12 88).

Back To Top