skip to Main Content

Op deze pagina vindt u meer informatie over enkele van onze Otis producten.

Gen2Mod Hydro

Gen2Mod Hydro

Met onze oplossing Gen2Mod Hydro veranderd uw hydraulische lift in onze modernste tractielift met gepatenteerde Gen2® technologie. De traditionele prestatieproblemen die zich voordoen bij een hydraulische lift worden volledig verholpen. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Gen2Mod R1

Gen2Mod R1

Wist u bijvoorbeeld dat de Otis Gen2 lift één van de meest energiezuinige liften ter wereld is? Inmiddels zijn deze liften ruim 20 jaar oud en is het moment aangebroken om essentiële componenten te vernieuwen. Met onze Gen2Mod R1 oplossing verlengd u de levensduur van uw Gen2 lift. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Remote Checks

Remote Check

Om de betrouwbaarheid en veiligheid van uw liftinstallatie te kunnen garanderen maken onze Elite engineers maandelijks contact met uw liftbesturing. Het doel is om de veiligheid te waarborgen en problemen proactief te kunnen prognosticeren op basis van geavanceerde sensortechnologie en trendanalyses. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Smart Finance

Smart Financ

Slim en duurzaam investeren in uw lift? Met Otis Smart Finance is het mogelijk om grote investeringen te financieren en te spreiden over een langere periode. Deze optionele dienst is speciaal voor onze VvE’s. Dankzij deze oplossing betaald u in 10, 15 of 30 jaar de financiering terug. En de rente? Deze krijgt u deels in mindering op het onderhoudscontract! Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis eCall™

Header ecall

Met de Otis eCall™ bedient u de lift met uw eigen smartphone!  U hoeft de liftknoppen niet meer aan te raken en kunt, voordat u zelfs bij de lift bent, de lift al oproepen. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis Distance Pack

Header Product Distance Pack 2

Otis heeft speciaal voor u een aantal markeringen ontworpen die u kunt gebruiken in en om de liften en roltrappen. Deze verwijzen naar het veilig en hygiënisch gebruik maken van de installatie. Naast de markeringen ontvangt u in de Distance Pack een Deep Cleaning van uw lift of roltrap. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis Elite™ Service

Header Elite Service

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn de belangrijkste eisen wanneer het gaat om de beschikbaarheid van uw liftinstallatie.  Om zeker te zijn van een ongekend hoog serviceniveau inclusief snelle responstijd biedt Otis u nu Elite Service™. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis ONE™ 

OtisONE Picture_NL website

Otis ONE™ is onze IoT-oplossing die uw lift met de cloud verbindt om zo een betere passagierservaring te bieden. Van inzicht in real-time data tot bewaking op afstand, verbeter de prestaties van uw lift en ervaar hoe Otis ONE™ u transparante informatie, proactieve communicatie en voorspellende inzichten biedt. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Touchless Buttons

header Touchless

De drukknoppen van de liften worden dagelijks blootgesteld aan duizenden vingers. Er is maar één druk op een knop nodig om ziektekiemen en bacteriën te verspreiden. De Touchless Buttons zijn voor zowel de drukknoppen in de hal als in de cabine. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Otis Purification Fan

Purification Fan

Continue luchtzuivering in en desinfectie van de liftcabine. Door middel van een luchtzuiveringsapparaat dat boven op de lift wordt geplaatst worden micro-organismen geïnactiveerd en de lucht in de cabine gereinigd.  Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Sany Light Lift

Afbeelding lift 3

Desinfectie van uw lift met behulp van 405 Nm. Wanneer er niemand in de lift aanwezig is, zal de 405 Nm worden geactiveerd en de lift volledig desinfecteren. Bij elke gebruik een gedesinfecteerde lift!  Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Sany Light Roltrap

Afbeelding lift 2

Desinfectie van uw roltrap met behulp van UV-C LED-modules, met een golflengte van 275 Nm, speciaal ontworpen voor bewegende leuningbanden. Benieuwd naar dit product? Vraag ernaar bij uw Otis contactpersoon of klik op onderstaande button.

Back To Top